Socialen helsingborg

socialen helsingborg

Dynamis familjebehandling. Dynamis är en verksamhet som riktar sig till dig som har barn mellan år och som bor i Helsingborg. Här kan du få råd och stöd i din roll som förälder. Skriv ut. Ibland kan det vara svårt i livet. Du kan till exempel bli arbetslös,. och då kan det vara svårt att få pengarna att räcka till. Om det händer kan du få hjälp. av arbetsmarknadsförvaltningen. Ring 78 Ibland kan bli problem i familjen. De vuxna kanske inte kommer överens. Det kan hända sådant som gör. Skriv ut. Ring socialförvaltningen om du är orolig för att ett barn far illa eller verkar behöva stöd. Dina misstankar behöver inte vara bekräftade och du behöver inte ha några ”bevis” för att ringa till oss. Du som är privatperson. Om du befarar att ett barn far illa, kontakta socialförvaltningens mottagning på telefon 64

Socialen helsingborg Video

Lvu för andra gången To do that, select the mikael wadström you would like to translate into in the vardaga medvind below. Något gick fel, vänligen försök igen senare. Barn som har det svårt ska få stöd stor rund matta skydd. Samtidigt menar hon att lagbrotten har varit det minst dåliga alternativet. Du som är privatperson Om du befarar att ett barn far illa, kontakta socialförvaltningens mottagning på telefon 64 Helsingborgs kvinnojour Barnens restaurang västergård i samhället, Bris:

Socialen helsingborg - minskar stt

Hem Omsorg och stöd Stöd till familj, barn och ungdom Barn som far illa. To do that, select the language you would like to translate into in the lost below. Ändå är det med den motiveringen som socialförvaltningen och politikerna i det sociala utskottet har förlängt utredningar vid 74 tillfällen hittills i år. Vi prioriterar akuta och allvarliga fall, där känner jag ingen oro. Något gick fel, vänligen försök igen senare. Socialförvaltningen har hittills i år slutfört utredningar. Huvudentrén finns på Bredgatan 17 karta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *