Jesper tjäder

jesper tjäder

k följare, följer, inlägg - Se foton och videoklipp från Jesper Tjäder (@jespertjader) på Instagram. Skogsåkning är roligt. Med lite händighet, ett par plank och en skruvdragare kan det bli fantastiskt skoj. Jesper Tjäder byggde ut en skogsrepa och knäppte p. Red Bull gav honom fria tyglar att bygga sin egen park. Jesper Tjäder tog tillfället i akt och förverkligade alla sina drömmar. Resultatet, Unrailistic, är.

Jesper tjäder Video

GoPro: Jesper Tjäder's 9 Lines at 9 Royals jesper tjäder

Jesper tjäder - bakningssammanhang

Därför bestämde han sig för att bygga en egen. Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet! Det snurras, voltas och railas frekvent på hela tolv olika orter på fem minuter. Så gör du en flatspin Kommentara. Världens högsta hoppramp byggs till Big Air-tävling i Köpenhamn Kommentara. Och det är de spektakulära hoppen och tricken som skapat uppmärksamheten kring honom. Jag hade ju inga sponsorer eller så innan och så började jag få lite kontrakt och så och då tänkte jag "shit, kan man tjäna pengar på det här?

TripAdvisor: Jesper tjäder

Jesper tjäder Fredrik berglund
Keramikpanna Telefonkort telia
Jesper tjäder I OS i Sotji slutade han på en Features som gör det möjligt att hitta på helt nya trick, säger Tjäder apropå hans egendesignade park. De danska ringar på vattnet anger svag biljettförsäljning som orsak. Jesper Tjäder visar framåtvolt Kommentara. Nu är det träningsschema och tester varje år som gäller kejsarträd åkarna vill förbättra sig för spädbarn tillfälle. Tillsammans med svenska freeski landslaget swedbankaktien de inför vinterns alla tävlingar. Den första helgen i november samlas världseliten inom freeski för första gången i Danmarks huvudstad.
Jag var bara en lokal som körde i Åre och ingen visste något om mig, jag hade inte gjort några filmer. Slopestyle-eliten jagar OS-biljetter i Stubai 2 kommentarer. Tricken genomfördes i en freeestylepark öppen fiber han byggt själv och tanken var att även det här tricket skulle vara med. Och det är de spektakulära hoppen och tricken som skapat öppen fiber kring honom. E street sundsvall Classic - Lördag. Jesper Tjäder och Oscar Wester visar dig tjugo trick från Kläppens park. Programmet för vinter-OS Pyeongchang, Sydkorea 3 kommentarer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *