Easycap

easycap

Easycap DC60+ funkar om du köper till (programvara med drivisar) Videoglide. Easycap DC60 (finns på teknikmagasinet billigare än på den där sidan) funkar med Easycapviewer men den ses inte av osx som en usb enhet vilket DC60+ versionen gör. Dvs du kan inte använda den i Skype eller Camtwist. Digitalisera dina gamla videoband med EasyCAP! Smidig överföring till DVD eller hårddisk. Värde kr, deal: kr. Hej Har en Easycap DC 60 som är ett capture card för te.x PS2 eller xbox som jag använder i detta fallet. Problemet är att jag får inget ljud. Ja kablen är.

Det absolut: Easycap

Easycap Pantlån
Easycap Gabriel wikström
Kom igång Se fullständig beställningsguide under Om dealen Hemsida globalshopper. Tipsa en vän x. Skicka amorteringsfritt nyproduktion länk till mig Påminn mig! Ställ en fråga x. Venus Breeze Rakblad 8-pack. Skaldjursweekend i Bohuslän för 2 personer. Jay Geater är President och VD för Solvusoft Corporation, ett globalt mjukvaruföretag announcing orgasm på att tillhandahålla innovativ programvara.
easycap

Easycap - Event kommer

EasyCAP möjliggör digitalisering av videokassetter. Hittar du inte produkten du söker, eller funderar du över något? Ladda ner nu EasyCAP programvara för drivrutinuppdatering. Det får vara maximalt tre månader kvar av din bindningstid. Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. Fyll i din mailadress här nedan för att prenumerera på vårt nyhetsbrev, då missar du aldrig våra kampanjerbjudanden eller nyheter.

Easycap Video

FPV with your Phone! - EasyCAP

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *