Aregawi doping

aregawi doping

Löparstjärnan Abeba Aregawi, 25, har testat positivt för en förbjuden substans. Hon har gått med på att stängas av tills vidare. ”Det är med extrem besvikelse vi tvingas lämna detta besked”, säger Stefan Olsson, generalsekreterare i Svensk Friidrott. Abeba Aregawi avstängd för misstanke om doping. Svensk Friidrott och IAAF meddelar härmed att Abeba Aregawi tillsvidare är avstängd och är under utredning för misstanke om dopingförseelse. Vid ett dopingprov gjort av IAAF har Abeba Aregawi testats positivt för en förbjuden substans. – Det är med. Orsaken är att den mängd av substansen meldonium som hittades i Aregawi blod, enligt Hermens uppgifter hos internationella friidrottsförbundet (IAAF), är väldigt liten. Meldonium är dopingklassificerat sedan 1 januari och de senaste uppgifterna säger att antidopingbyrån inte kommer att fälla de utövare.

Aregawi doping - Detta gym

Svenska friidrottsförbundet hade då känt till fallet i minst två veckor, men var av utredningsskäl pålagd sekretess av IAAF. När det här kom kändes det som att det får vara nog. Sanny Lindström skriver själv. Men nu kommer alltså beskedet som kastar skuggor över allting. Svenska Friidrottsförbundet har meddelat att de ska ta upp fallet Aregawi innan årsmötet den 18 mars Abeba Aregawi fick hoppa över inomhussäsongen på grund av en lårskada som hindrade henne från att försvara sitt EM-guld vid inomhus-EM i Prag. aregawi doping

Aregawi doping - matnyttigt

Abeba Aregawi Gebretsadik [ 7 ] , född 5 juli [ 8 ] i Adigrat i Etiopien , är en etiopisk-svensk medeldistanslöpare. Svensk Friidrott kommer så snart det är möjligt att offentliggöra mer information. Rekommendera Tweeta Dela Mejla. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens. Det är jättekul att få vinna. Bilden när hon tröstas av danska stjärnan fick stor spridning: OS i Rio Följ.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *