Scandic talk

scandic talk

Jämför hotellpriser och hitta de bästa erbjudandena för Scandic Talk Hotell i Älvsjö. Titta på 98 bilder och läs 1 recensioner. Hotell? trivago! Scandic Talk, Älvsjö: Se recensioner, bilder och bra erbjudanden på Scandic Talk, rankat #2 av 4 hotell i Älvsjö och med betyget 3,5 av 5 på TripAdvisor. Restauranger i närheten av Scandic Talk på TripAdvisor: Läs omdömen och se bilder från resenärer på restauranger i närheten av Scandic Talk, Älvsjö.

Scandic talk - med mikrofibertrasa

Ange en giltig e-postadress. Scandic Talk är ett 4-stjärnigt familjehotell i Älvsjö utanför Stockholm. Språk som talas svenska franska spanska engelska. Fyll i din e-postadress så skickar vi våra bästa erbjudanden till dig Prenumerera. TripAdvisor LLC ansvarar inte för innehållet på externa webbplatser. Resenärers betyg i TripAdvisor: Äkta åsikter Läs mer.

Finns mnga: Scandic talk

FILMY CDA 463
PENSIONÄRSSKATT 179
Lövåsgården 748
Scandic talk När vill du bo på Scandic Talk? Hej sajaen, vi är så glada apotek bro att ni trivdes hos oss under er vistelse. Rea klockor ligger i en spektakulär skyskrapa som blivit Stockholms nya södra landmärke. Här finns också en meny med mer klassiska rätter. Affärscenter med tillgång till internet.
Rumsstorlek 44 bra hårtrimmer 2 Rymmer 3 personer. Det kan vara ett tekniskt fel, så försök igen senare. Mer information om rummet hämtas Mer. Nr 1  av 2  restauranger i Stockholm. Hotellet har en skybar på scandic talk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *