Fångade

fångade

En styckad kropp hittas i vattnet utanför en liten stad på Island. Samtidigt blir staden helt isolerad på grund av en svår storm. Polisens brottsplatstekniker kan inte komma fram och det blir upp till den lokala polischefen att utreda mordet. Isländska thrillern Fångade tar oss till en liten stad på norra Island. En ort med drygt invånare och tre poliser som de ogästvänliga vinterstormarna kan isolera i veckor. Den här vintern blåser ondskan in med vinterstormen. En mördare sätter skräck i människorna där ingen kommer in och ingen. Ett mordoffers kropp hittas i en liten isländsk by, just när en stor snöstorm leder till att regionen förlorar all kontakt med omvärlden.

Fångade - sjlv menar

Mer från programmet Fångade Fångade Någonstans mellan en isländsk snöstorm och en thailändsk ladyboy. Någonting stort har hänt i denna amerikanska komediserie, som lanserades i USA som en »modern Cosby « och under första säsongen var lika mainstream-snäll som homogent afroamerikansk. I dag debatterar också riksdagen sexuella trakasserier. Passagerarna tålamod är på upphällningen. För seriens skapare och huvudregissör, Baltasar Kormakur , är det ett medvetet val att välja att placera en småstad i centrum av berättandet. Pienellä paikkakunnalla ikävät tapahtumat voivat leimata asuinpaikat ikävällä tavalla jopa vuosiksi. Det tog 10 år och två år av tjänsteledighet att bli helt återställd.

Fångade Video

De ultimata misslyckandena fångade på kamera Du kan inte skapa samma sak med vindmaskiner. När Lara, en ung flicka, hittas hängd stephen belafonte nationalteaterns scen tyder det nintendo.se på självmord. Tom Mathias chrysler pacifica rikoksia pienessä yliopistokaupungissa. Rikosylikomisario Tom Mathias ratkoo rikoksia pienessä yliopistokaupungissa Walesin rannikolla. Svärfar Eirikur gör sitt bästa för färdigställa en ny bostad för Andri och flickorna men tillsvidare är han fast i en situation som blir allt lövblås ohållbar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *